Επισκευή καρεκλών Rattan - kalymatas

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Επισκευή καρεκλών Rattan

Για εσάς που δεν θέλετε να πετάξετε τις φθαρμένες καρέκλες Rattan που έχετε στον κήπο ή στο μαγαζί σας.
Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα επισκευής τους, αντικαθιστώντας την παλιά φθαρμένη πλαστική πλέξη με PVC διάτρητο σε ποιότητα και χρώμα επιλογής σας, μέσα από την γκάμα που διαθέτουμε. 

Σας δίνουμε όχι μόνο μία πρακτική και οικονομική λύση, αλλά  ταυτόχρονα και έναν τρόπο εξολοκλήρου ανανέωσης των καρεκλών σας, με τον οποίο όλοι θα νομίζουν ότι είναι άλλες καρέκλες καθώς θα φαίνονται σαν καινούριες.
Η πρωτότυπη αυτή ιδέα ξεκίνησε από εμάς 10 χρόνια πριν και έκτοτε έχουμε επισκευάσει χιλιάδες καρέκλες Rattan σε επαγγελματίες και ιδιώτες σε όλη την Ελλάδα.     

Ανάλογα με τον τύπο της καρέκλας που διαθέτει ο κάθε πελάτης, προτείνουμε ενδεχόμενους τρόπους κατασκευής. Η τοποθέτηση μπορεί να γίνει από το συνεργείο μας ή από τον πελάτη σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Σε κάποιες καρέκλες υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής καλυμμάτων με τρόπο που η τοποθετησή τους είναι μία απλή υπόθεση χωρίς πολύ κόπο και χρόνο και χωρίς εργαλεία.


Ανάλογα με τον τύπο της καρέκλας που διαθέτει ο κάθε πελάτης, προτείνουμε ενδεχόμενους τρόπους κατασκευής. Η τοποθέτηση μπορεί να γίνει από το συνεργείο μας ή από τον πελάτη σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Σε κάποιες καρέκλες υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής καλυμμάτων με τρόπο που η τοποθετησή τους είναι μία απλή υπόθεση χωρίς πολύ κόπο και χρόνο και χωρίς εργαλεία.

Κάτωθι σας παρουσιάζουμε φωτογραφίες Rattan καρεκλών (αλουμινίου - σιδερένιες) που έχουμε επισκευάσει.
Μη διστάσετε να στείλετε αίτηση για οικονομική προσφορά με μία φωτογραφία της καρέκλας σας, θα σας απαντήσουμε άμεσα.  
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού